3 ani de AgenţiadeCarte.ro

mart. 1st, 2013 | By | Category: Proiecte
Pe 1 martie 2010, acum 3 ani de zile, împreună cu Andra Rotaru, Adriana Cocic şi Mihai Zgondoiu, lansam AgenţiadeCarte.ro, cu gândul de a construi o resursă de informaţii culturale de impact, dar şi o comunitate a industriei editoriale din România. Această comunitate a ajuns la peste 620.000 de vizitatori unici, iar brandul AgentiadeCarte.ro a sprijinit în toţi aceşti ani peste 500 de evenimente culturale, literare, ştiinţifice şi artistice. Echipa a crescut şi după un an a cooptat-o pe Dorina Cioplea, iar, de curând, pe Oana Lăzăroiu care se va ocupa de un program editorial dedicat schimburilor culturale dintre România şi Germania. Săptămânal, Şerban Axinte publică o cronică literară care, sunt convins, va fi patul germinativ al unei cărţi de sinteză şi de analiză a literaturii române vii. Din a doua jumătate a anului sperăm să avem o echipă formată din cei mai buni tineri critici literari, fiecare cu un comentariu ori o cronică literară pe zi.

Nevoia de reper şi de spirit critic va trebui să fie mai pregnantă în dezvoltarea AgenţiadeCarte.ro. Programul editorial se va concentra, astfel, pe promovarea autorilor români, pe promovarea genurilor de nişă şi a debuturilor.
Tuturor celor cu care am colaborat şi colaborez pentru acest program editorial şi, nu îl ultimul rând, cititorilor AgenţideCarte.ro, mulţi dintre ei creatori de conţinut editorial de calitate, le doresc multă dragoste, proiecte duse până la capăt, noi universuri de/din lectură şi bunăstare sufletească!
Dan Mircea CIPARIU
Echipa AgențiadeCarte.ro https://www.agentiadecarte.ro/echipa/
P.S. Raportul www.webdetail.org: Agentiadecarte.ro has an estimated value of $ 33,004 USD and receives about 173 pageviews per day. The site has Google Pagerank of 6 and ranked # 2,382,414 in the World based on Alexa traffic ranking. This domain is currently hosted by GTS Telecom SRL with IP address of 85.9.56.194 on the server that is located in Romania.
Număr de vizualizări :3637


One Comment to “3 ani de AgenţiadeCarte.ro”

  1. LIS spune:

    Felicitări, Dan Mircea Cipariu! Ai creat un site de informare remarcabil (pe care eu, unul, îl accesez zilnic, având de învățat), o calda strangere de mâini echipei tale.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro