„Dona Juana” de Lorena Lupu, lansat în Clubul Delirio

mart. 4th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 8 martie 2013, la Timişoara, şi sâmbătă, 9 martie, la Cluj, ora 22:00, vor avea loc două evenimente prilejuite de lansarea romanului erotic „Dona Juana” de Lorena Lupu, Editura Herg Benet. Pe lângă lansare, vor avea loc momente de demonstraţie practică a artei travestiului, cu trupa de drag queens Veveriţele Vesele.

„Am scris o poveste care are loc într-un club cu specific LGBT şi ai cărei eroi practică travestiul ca artă”, a spus Lorena Lupu. „Ce poate fi mai incitant decât să-mi lansez cartea în cele două sedii ale Clubului Delirio, care este exact un astfel de club, şi în prezenţa unor artişti care s-au specializat în  travesti?”

„Militez împotriva plictiselii la lansările de carte.” (…) „Dona Juana y amigos înseamnă fragmente de carte lucrate împreună cu prieteni artişti; înseamnă dialog non-formal cu cititorii, muzică, actorie, entertainment. În 2013, nu ne mai putem închide în turnul de fildeş şi să aruncăm cu best-sellere în capetele muritorilor insignifianţi; trebuie să fim prin zonă şi trebuie să răspundem la întrebări.” – Lorena Lupu

Veveriţele Vesele alcătuiesc cea mai cunoscută trupă de travesti din România. Grupul s-a înfiinţat în 2006 şi şi-a câştigat notorietatea prin nenumărate concerte în ţară, precum şi prin apariţii pe câteva dintre cele mai importante posturi de televiziune româneşti.

Număr de vizualizări :1171


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro