„Something (like) STAND-up”, un one-man show cu Daniel Budeanu

feb. 5th, 2013 | By | Category: Eveniment

Duminică, 10 februarie 2013, de la ora 19:00, la Caffe Tabiet (str. Avrig, nr 29, Bucureşti), va avea loc spectacolul „Something (like) STAND-up”, producţie a Teatrului Indart, cu Daniel Budeanu.

Dicţionar HBO: „Stand up comedy este genul de performance american special conceput pentru spaţii gen cluburi sau baruri, unde un comic monologhează în faţa unui public cam pilit, încercând să-l facă să râdă. Daca nu reuşeste în primele 2-3 minute, n-o mai face deloc, pentru că huiduielile şi proiectilele din pachete de ţigări îl împiedică, de obicei, să se mai manifeste. Cei mai nebuni se încăpăţânează să continue şi după un astfel de fiasco.”(revista HBO, 2008)

Dicţionarul INDART: „Something like STAND-up” este un show despre un individ umanoid, specie rară, sonat, care nu beneficiază de o slujbă, de reducere la transportul în comun sau de o viaţa socială. Onest şi hilar îşi dezbracă personalitatea în faţa publicului într-un mod obsesiv bolnavicios la un nivel de eviscerare egal cu cel al unei autopsii făcute pe extratereştri.

Mai multe informaţii la pagina web: http://www.teatral.ro/teatru/teatrul-indart

Număr de vizualizări :1095


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro