România la „Carnival Culture Night”

feb. 8th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 11 februarie 2013, va avea loc ediția 2013 a Carnival Culture Night/Noaptea Culturală a Carnavalului, eveniment organizat de Venezia Marketing & Eventi cu ocazia desfășurării ediției din acest an a Carnavalului de la Veneția.

Cu acest prilej, expoziţia „ROMÂNIA: COSTUME ȘI MĂȘTI POPULARE DE CEREMONIE” organizată de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia cu sprijinul Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București și în colaborare cu Scuola Grande di San Teodoro – Venezia și Venezia Marketing & Eventi – organizatorii oficiali ai Carnavalului de la Veneția, a fost inclusă în programul Carnival Culture Night. Expoziția va putea fi vizitată de publicului larg până la ora 21:45.

Număr de vizualizări :1234


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro