Premieră: „Şapte poveşti de dragoste”

feb. 11th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Luni,11 februarie 2013, ora 19:00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană, nr. 5, Bucureşti) va avea loc evenimentul „Şapte poveşti de dragoste”. Invitaţi speciali: Marius Manole şi Monica Andronescu.

Şapte poveşti de dragoste” este o inedită antologie de poveşti care fac deja parte din ceea ce se numeşte „marea literatură”. Recent publicată la Nemira, sub coordonarea Monicăi Andronescu, în ajunul sărbătorilor iubirii, cartea strânge laolaltă unele dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din opera unor mari clasici: Scrisoare de la o necunoscută, de Stefan Zweig; Fericire, de Guy de Maupassant; Privighetoarea şi trandafirul, de Oscar Wilde ; Ultima iubire, de Arnold Bennett; Angela, poveste de dragoste în oglindă, de William Schwenck Gilbert ; Eleonora, de Edgar Allan Poe; Nopţi albe, de Feodor Mihailovici Dostoievski.

Număr de vizualizări :1253


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro