Nicolae Prelipceanu, invitat la „Cafeneaua critică”

feb. 26th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 27 februarie 2013, ora 19:00, în Club A (Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale “Cafeneaua critică”. Invitat: scriitorul Nicolae Prelipceanu, care va vorbi despre viaţa şi opera sa, despre lumea de ieri şi de azi. Nicolae Prelipceanu este recent laureat al celei de-a XXII-a ediţii a Premiului Naţional de poezie „Mihai Eminescu” – Opera omnia, de asemenea autor de proze şi eseuri, jurnalist şi comentator politic. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A şi se desfăşoară, în luna februarie 2013, miercurea seara (urmând ca, din luna martie, să revină la programările obişnuite, în zilele de joi).

Număr de vizualizări :1091


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro