Începe Târgul Gaudeamus Craiova, ediţia a XII-a

feb. 26th, 2013 | By | Category: Postcard

În perioada 27 februarie – 3 martie 2013, la Craiova va avea loc ediţia a 12-a a Târgului GAUDEAMUS Craiova, eveniment organizat de Radio România prin echipa GAUDEAMUS în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Oltenia Craiova şi găzduit în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”. Târgul va inaugura Caravana GAUDEAMUS 2013 de Mărţişor, aducând în capitala Băniei actualitatea culturală şi editorială, evenimente-surpriză, dar şi un prilej special de sărbătoare: aniversarea a 85 de ani de Radio România şi a 20 de ani de la prima ediţie a Târgului Internaţional GAUDEAMUS!

Din programul ediţiei: Lectura, o provocare! GAUDEAMUS Craiova invită liceenii la o competiţie de creativitate, lectură şi comunicare în cadrul etapei zonale a Concursului Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu”. „Cărţile se întorc acasă”: campanie de donaţie de carte pentru bibliotecile rurale din Oltenia.

GAUDEAMUS Craiova premiază performanţele elevilor olimpici din Oltenia, care vor fi invitaţii de nota 10 ai Târgului. Expoziţia de fotografie Istoria imaginară a cărţii şi a scrisului revine la Craiova într-o formulă actualizată cu fotografii recente semnate de Jean Marc Godès, autorul, pentru doi ani consecutiv, al conceptului vizual pentru GAUDEAMUS 2011 şi 2012.

Mai multe detalii pe pagina web www.gaudeamus.ro.

Număr de vizualizări :1346


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro