“Jazz pe româneşte” live la Radio România Cultural

feb. 24th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 25 februarie 2013, ora 19:00, în Studioul “Alfred Alessandrescu” al Societăţii Române de Radiodifuziune (strada General Berthelot nr. 60 – 64, Bucureşti) va va avea loc un omagiu adus saxofonistului Dan Mîndrilă, transmis în direct de Radio România Cultural.

„În serialul emisiunilor de luni seara numite “Jazz pe româneşte”, o dată pe lună  derulate live, ediţia din data de 25 februarie, va prilejui ca de obicei, prezenţa în faţa publicului a Big Band-ului Radio dirijat de Ionel Tudor – ansamblu instrumental de elită avînd la activ un important număr de evoluţii scenice ca şi nenumărate înregistrări de studio.

Alături de Big Band vin soliştii Mircea Tiberian-pian, Michael Acker-bass, Emil Bâzgă-trompetă, Cristian Soleanu-saxofon şi Cornel Oancea-trombon, care vor intra în dialog cu prezentatorul Florian Lungu  şi se vor afirma prin intervenţii solistic –improvizatorice de ţinută. Ei vor aduce luni seara un omagiu fostului lor coleg, ilustrul saxofonist Dan Mîndrilă de la dispariţia căruia au trecut douăzeci de ani.

Vor mai fi prezenţi pe podium, într-un moment muzical distinct, patru instrumentişti la tromboane sub conducerea lui Cornel Oancea.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1094


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro