“Prequel” de Radu-Ilarion Munteanu

feb. 6th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 7 februarie 2013, ora 14:00, la Librăria Mihail Sadoveanu (Bucureşti), va avea loc lansarea volumului “Prequel” de Radu-Ilarion Munteanu, Editura Vremea. Vor vorbi: autorul şi Silvia Colfescu, director al Editurii Vremea.

 

“Cum este noua carte a lui RIM?

Fermecătoare ca şi toate celelalte de până acum pe care le-am citit; şi le-am citit aproape pe toate.

Am fost bucuros să mă reîntâlnesc cu formula sa literară pe care, măcar uneori, o invidiez cu toată prietenia, o formulă care aliază alchimic, în care fuzionează o pronunţată dimensiune (auto-)biografică, o erudiţie de natură borgesiană şi un simţ al nuanţelor pe care nu-l obţii decât cu o răbdare benedictină. Ultima dimensiune mie îmi lipseşte cu siguranţă, de unde şi amintita invidie!

Îl felicit pe Radu pentru noua sa carte şi îi doresc să se întâlnească odată cu recunoaşterea la care are dreptul!” (Liviu Antonesei)

Număr de vizualizări :1408


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro