Focus: Shakespeare, la Clubului Dramaturgilor

ian. 25th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 28 ianuarie 2013, ora 18:00, în Sala Oglinzilor de la Uniunea Scriitorilor din România, va avea loc lansarea volumului “Shakespeare. Opere V”, apărut la editura Tracus Arte. Volumul cuprinde piesele „Negustorul din Veneția” (traducere de Horia Gârbea), „Troilus și Cresida” (traducere de  Lucia Verona) şi „Timon din Atena” (traducere de George Volceanov, coordonatorul acestei noi integrale Shakespeare în limba română). Volumul va fi prezentat de Ioan Cristescu, directorul editurii Tracus Arte și de cei trei traducători.

Lansarea va fi urmată de fragmente din cele trei piese din volum, prezentate în spectacol-lectură de studenți ai facultății de teatru de la Universitatea Hyperion: Adrian Dima, Mădălina Dorobanțu, Cristina Petre, Gabriela Alexandru, Simona Vereha, Mădălina Nicola, Constantin Viscreanu și Radu Trandafir.

Număr de vizualizări :1040


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro