Consiliul USR a ales juriile pentru Premiile USR şi comisia de modificare şi de îmbunătăţire a Statutului USR

dec. 16th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, în Sala de Consiliu a Universităţii „1 decembrie” din Alba Iulia, a avut loc ultima şedinţă din acest an a Consiliului Uniunii Scriitorilor din România. Cu acest prilej, a fost ales, prin vot secret, juriul de nominalizări şi juriul de premiere pentru Premiile USR pe anul 2012. Juriul de nominalizări este format din George Vulturescu (30 de voturi), Alex Goldiş (30 de voturi), Gheorghe Glodeanu (27 de voturi), Paul Aretzu (23 de voturi) şi Gabriela Gheorghişor (21 de voturi). Juriul de prmiere este format din Gabriel Coşoveanu (30 de voturi), Irina Petraş (26 de voturi), Cornel Ungureanu (25 de voturi), Dan Cristea (24 de voturi) şi Mihai Zamfir (20 de voturi). Consiliul USR a ales, prin vot, Comisia de modificare şi de îmbunătăţire a Statutului USR: Nicolae Prelipceanu, Dan Mircea Cipariu şi Mihai Zamfir. De asemenea, la propunerea criticului literar Mihai Zamfir, Consiliul USR a votat modificarea articolului 32 din Statutul USR prin care era limitat numărul de mandate ale preşedintelui USR. Astfel, după modificarea Statutului USR, nu mai există nici-o limitare a numărului de mandate pentru preşedintele USR.

Consiliul USR a ratificat lista noilor membri ai USR. Vom reveni cu amănunte şi cu comunicatul oficial al USR!

Număr de vizualizări :2655


2 Comments to “Consiliul USR a ales juriile pentru Premiile USR şi comisia de modificare şi de îmbunătăţire a Statutului USR”

  1. ION MONAFU spune:

    Sunt, intr-adevar, uluit.
    Unde vom ajunge, ca deja suntem in
    Coreea de Nord.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro