Zilele prozei la Cluj, ediţia a VI-a

nov. 1st, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 8 – 9 noiembrie 2012, la Cluj va avea loc cea de-a şasea ediţie a Zilelor prozei la Cluj. Evenimentul debutează joi, 8 noiembrie, ora 12:00, la sediul Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, cu conferinţa “Proza românească de azi”, susţinută de criticul Alex Goldiş. Conferinţa va fi urmată de discuţii.

“Fiecare ediţie a adus ceva nou: lansarea unui volum bilingv, româno-maghiar, de proză clujeană; un turnir al prozatorilor; invitaţi din ţară, în dialog cu prozatorii Filialei USR Cluj; o incursiune în laboratorul prozatorilor etc.

În cadrul Zilelor prozei vor avea loc şi lansări de carte maraton, în prezentarea autorilor, care vor aduce în atenţie cele mai noi apariţii.

Prima zi se va încheia cu un Concurs fulger pe cuvinte date. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin vot secret de către cei prezenţi. Premiile constă în lucrări de pictură şi grafică donate de plasticienii Mariana Bojan, Ion Cristofor, Laura Poantă.”, au transmis organizatorii.

Număr de vizualizări :1239


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro