Luna Artelor în Sectorul 3 !

nov. 6th, 2012 | By | Category: Eveniment

La 1 noiembrie 2012, în Sectorul 3 a debutat Luna Artelor, un program multicultural destinat bucureștenilor de toate vârstele. Sub acest generic, Primăria Sectorului 3 va organiza o serie de manifestări cultural-artistice, atât în aer liber, cât și în spațiile speciale, recent introduse în circuitul cultural bucureștean de către primarul Robert Sorin Negoiță.
Astfel, la Casa Artelor – din str. Gheorghe Petrașcu nr. 49 s-a deschis stagiunea de spectacole Teatru pentru toți, care cuprinde două secțiuni: teatru pentru copii și teatru pentru adulți.

De joi până duminică, la sala George Enescu au avut loc reprezentații cu spectacolele Aventurile lui Momo și Mumu, prezentat de Compania de teatru Arabela și Floarea de cactus, în interpretarea actorilor Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru, Cristiana Răduță-Bobic, Lucian Ghimiși, Mihai Niculescu, Rudy Rosenfeld și regia semnată de Alice Barb.

Programul spectacolelor pentru această săptămână:
joi, 8 noiembrie și vineri, 9 noiembrie, de la ora 11.00 –  Muzicanții din Bremen;

sâmbătă,10 noiembrie și duminică, 11 noiembrie, de la ora 11.00 – Omul de piatră – spectacole pentru copii, prezentate de Compania de teatru Arabella;

vineri, 8 noiembrie, sâmbătă, 9 noiembrie și duminică, 10 noiembrie orele 19.00  – Remember Maria Tănase, în interpretarea actriței Claudia Negroiu și regia Mălinei Andrei.

Programul spectacolelor va fi afișat săptămânal pe site-ul
www.primarie3.ro și la sediul Casei Artelor.

Număr de vizualizări :1109


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro