Antologie bilingvă “Und wir werden die Maschinen für uns weinen lassen“ de Claudiu Komartin

nov. 20th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 24 noiembrie 2012, ora 12:45, la Messe Wien, Literaturcafé (Viena) şi sâmbătă, 24 noiembrie 2012, ora 19:30, la sediul ICR Viena, vor avea loc două evenimente în cadrul cărora va fi prezentată publicului antologia bilingvă de poezie Und wir werden die Maschinen für uns weinen lassen“ de Claudiu Komartin, Edition Korrespondenzen, traducere de Georg Aescht. Evenimentul e organizat de KulturKontakt Austria cu sprijinul ICR Viena.

Cartea face parte din seria Tradukita poezio, o colecție de poezie din Europa de Sud-Est în care au mai fost publicaţi poeţi din Croaţia, Bosnia, Serbia, Macedonia şi Albania.

Selecţia celor 60 de poeme din producţia lirică a unei decade îi aparţine autorului.

Număr de vizualizări :1237


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro