”7 ani la dietă. Jurnalul unei femei grase” de Marie Vrânceanu

nov. 22nd, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 25 noiembrie 2012, ora 12.00, la standul Editurii Tracus Arte (din cadrul standului ADPC) de la Târgul de Carte Gaudeamus, va avea loc lansarea unei cărți inedite semnate de Marie Vrânceanu: ”7 ani la dietă. Jurnalul unei femei grase”. Prezintă editorul  Ioan Cristescu, jurnalista Roxana Iliescu, realizatoarea emisiunii „Look Monden”, difuzată de Look TV, și scriitorul Dan Mircea Cipariu.

Cartea se deosebește de celelalte cărți de nutriţie aflate pe piaţă prin faptul că autoarea, nutriţionista Marie Vrânceanu, biolog nutriţionist la Milano, este o ex-obeză. Prin metodele propuse de autoare, poţi slăbi 8 kg în doar 10 zile.

„Am acceptat cu curiozitate să prezint o carte despre diete de slăbit pentru că, de câteva luni, mă documentez pentru scrierea unui roman, Cum am devenit vegetarian, în care vreau să vorbesc şi despre legătura dintre alimentele pe care le consumăm şi propriul nostru spirit. Până la urmă, intuiţia mea, cum că în codul nostru genetic există cea mai bună formulă de a ne îngrăşa sau de a slăbi, este dovedită ştiinţific de cartea doamnei Marie Vrânceanu, o carte ce dovedeşte şi supleţe a ideilor, şi a stilului”, a comentat Dan Mircea Cipariu.

”Aventurile unei femei grase sunt o călătorie ironic-amară prin încâlcita lume a propunerilor de slăbire. În carte sunt analizate toate dietele aflate în prezent pe piaţă, cu părţile lor pozitive și negative. Eu propun dieta genetică, o dietă de avangardă şi de viitor, ca soluţie definitivă la problemele de obezitate. Dieta genetică este concepută pe baza profilului genetic al pacientului şi în funcție de variaţiile genetice se întocmeşte programul alimentar. Este o soluţie pertinentă, nouă şi absolut ştiinţifică, în acest sens existând o serie de studii ştiinţifice făcute în străinătate de către mine şi cercetătorul de talie internaţională Keith Grimaldi, care semnează şi prefaţa cărţii.”, a declarat Marie  Vrânceanu.

”Genele vă vor spune cine sunteți și ce trebuie să mâncați. Nutrigenetica este asigurarea voastră pe viață. Și plătită o singură dată!” (Keith Anthony Grimaldi)

Autoarea cărţii „7 ani de dietă. Jurnalul unei femei grase” are şi un blog,http://www.marievranceanu.blogspot.ro/ .

Număr de vizualizări :2991


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro