“Însemnările unei puştoaice 3. Povestirile unui pop star nu chiar atât de talentat” de Rachel Renée Russell

nov. 1st, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Art, în colecţia “Cărţi cu haz”, va apărea volumul “Însemnările unei puştoaice 3. Povestirile unui pop star nu chiar atât de talentat” de Rachel Renée Russell, traducere de Irina Ornea.

Rachel Renée Russell este o scriitoare şi ilustratoare de cărţi pentru copii, celebră în toată lumea pentru seria Dork Diaries, tradusă cu titlul Însemnările unei puştoaice, apărută la editura Art, care a reuşit să detroneze în topurile americane seria Jurnalul unui puşti.

Număr de vizualizări :2553


One Comment to ““Însemnările unei puştoaice 3. Povestirile unui pop star nu chiar atât de talentat” de Rachel Renée Russell”

  1. Niculae Adina spune:

    Imi place foarte mult cartea <3

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro