Târgul de carte BookShow, la Hotel Continental din Cluj Napoca

oct. 1st, 2012 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 4-7 octombrie 2012, la Cluj Napoca, la Hotel Continental, se desfășoară Târgul de Carte și Lectură pentru Suflet BookShow, un eveniment cultural dedicat cărții și iubitorilor acesteia. Timp de 4 zile, hotelul din inima orașului,  alături de Bricks The (M)eating Point și Klausenburg își regăsesc  aura culturală prin evenimentele organizate în cadrul târgului de carte, pornind dela expoziții de pictură, fotografie, până la seri de poezie, cursuri de bune maniere în lectură, teatru, și altele.

Joi, începând cu ora 10, târgul este deschis publicului larg, oferind cărți la prețuri promoționale tuturor celor ce trec pragul evenimentului. Ziua de joi se sfârșește la Klausenburg cu o seară de poezie alături de doi amfitrioni ai literaturii clujene, Octavian Hoandră și Vasile Dâncu.

În programul zilei de vineri vor avea loc o serie de evenimente: lansare de carte Mihaela Bilic, seara de tango, o piesă de teatru și degustare de vin.

În toate cele patru zile publicul este invitat să ofere o carte pentru bibliotecile spitelelor din Cluj-Napoca, într-un proiect inițiat de Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj-Napoc .

Pe tot parcursul evenimentului publicul poate vizita expoziția de pictură organizată în aceeași locație cu târgul de carte.  Tot acolo va fi vernisată o expoziţie de fotografie, organizată în parteneriat cu Atelierul de Fotografie, eveniment dedicat proiectului Cluj Capitala Tineretului 2015. Tot cei de la AFA oferă tuturor celor care donează o carte, o fotografie făcută într-un studio profesionist amenajat pe perioada evenimentului la Hotel Continental.

Book Show și Anca Șerban de la ManierArt invită publicul sâmbătă, de la ora 10:00, la Hotel Continental pentru a citi poeme în proză scrise de Ernest Bernea, dar și pentru a asista la discuții utile despre bunele maniere în relația cu cartea.

Număr de vizualizări :1474


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro