Shakespeare School, la târgul educațional RIUF

oct. 18th, 2012 | By | Category: Eveniment

Shakespeare School participӑ la târgul educațional RIUF ce se va desfӑşura în perioada 20 – 21 octombrie 2012, la Sala Palatului din capitalӑ. Începând cu orele 10:00, reprezentanții Shakespeare School vor rӑspunde tuturor întrebarilor cu privire la admiterea în sistemul britanic de învӑțӑmânt superior, punând la dispoziție programul de consiliere educativӑ Destination UK. De asemenea, toți cei interesați pot afla informații legate de cursurile de pregӑtire pentru examenele internaționale de limba englezӑ Cambridge, IELTS şi TOEFL recunoscute de universitӑți din întreaga lume.

“Orice tânӑr roman ambițios poate ajunge la o universitate britanicӑ de top prin perseverențӑ şi cu îndrumarea potrivitӑ, oferitӑ de programul nostru de consiliere Destination UK.”, a declarat Adriana Alionte, director Shakespeare School.

Proiectele Shakespeare School sunt menite sӑ încurajeze tinerii români sӑ aplice la universitӑți prestigioase din strӑinӑtate, iar mai târziu, la revenirea înțarӑ, sӑ poatӑ împӑrtӑşi, dar şi aplica cunoştințele dobândite.

Toți cei dornici sӑ exceleze la examenele internaționale de limba englezӑ şi sӑ beneficieze de oportunitӑțile educaționale propuse de Shakespeare School sunt invitați sӑ se întâlneascӑ fațӑ în fațӑ cu echipa în acest sfârşit de sӑptӑmânӑ în cadrul RIUF.

Shakespeare School este centrul de învӑțare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregӑteşte anual peste 1.200 de copii și tineri (4-25 ani). Cu trei sedii și o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mândrește cu mii de cursanti care au făcut performanță în limba engleză, în țară și în străinătate, după ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor și măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul oferă cursuri anuale pentru fiecare vârstă și nivel de performanță, cursuri de vară, tabere de engleză în țară și străinătate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL și IELTS, cluburi de conversație cu profesor nativ și un program de mentoring pentru părinți.

Număr de vizualizări :1400


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro