Colecția „Știință, Spiritualitate, Societate”, coordonată de acad. Basarab Nicolescu și doamna Magda Stavinschi, lansată la Cluj

oct. 16th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 19-21 octombrie 2012, cu ocazia ediției itinerante a Salonului de Carte Bookfest, desfășurată la Cluj-Napoca, editura Curtea Veche prezintă colecția „Știință, Spiritualitate, Societate” – coordonată de academicianul Basarab Nicolescu și doamna Magda Stavinschi. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 octombrie 2012, ora 17.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central. Vor participa: Părintele Profesor Ioan Chirilă, Prof. Dr. Ing. Vistrian Matieş, criticii literari Ion Pop şi Nicolae Turcan. Se vor prezenta volumele: “Hristos, pământul celor vii” de Olivier Clement; “Zelul faţă de Dumnezeu” de Peter Sloterdijk;  “Transdisciplinaritate şi mecatronică” de Vistrian Mătieş; “De la Isarlik la Valea Uimirii“ vol I şi II de Basarab Nicolescu; “Eugen Ionesco – mistic sau necredincios” de Marguerite Jean-Blain.

Salonul de Carte Bookfest de la Cluj se va desfăşura sub egida Federaţiei Editorilor din România, este organizat alături de Consiliul Local Cluj-Napoca şi va avea loc în cazinoul din Parcul Central din Cluj-Napoca.

Profesorul Basarab Nicolescu a fondat și conduce prima Școală doctorală in Transdisciplinaritate din România, la Facultatea de Studii Europene a Universităţii „Babeş-Bolyai”.

Mai multe informaţiila pagina web: http://www.curteaveche.ro/module-Pagesetter-viewpub-tid-2-pid-306.phtml

Număr de vizualizări :2430


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro