Carmen Emanuela Popa, premiul “Best Catwalk” la Athens Xclusive Designer Week

oct. 22nd, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 20-23 octombrie 2012, designerul român Carmen Emanuela Popa a participat în cadrul “ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK” cu recenta colecţie “Contemporary Unknown Soldier” SS 2013, la secţiunea Best New Designer, în contextul New Designers Awards. Juriul i-a decernat designerului român premiul “Best Catwalk”.

“Showul oferit de tânaărul designer român Carmen Emanuela Popa în capitala Greciei a emoţionat şi surprins printr-o excelentă şi matură abordare. Opoziţia surprinzătoare, dar de un efect remarcabil, dintre materialele cu imprimeu camuflaj şi valurile de tul (o trimitere directă la tutul de balerină) a fost efectul pe care a mizat designerul cu destul de multă siguranţă. Dramatismul atent subliniat a fost perfecţionat de coregrafia showului, de stylingul bine ţinut sub control dar mai ales de muzica aleasă.

Un designer care îşi face debutul internaţional în forţă, lucru confirmat şi de decernarea premiului ”Best Catwalk”, care trebuie urmărit cu maximă atenţie pentru că, am intuiţia fermă că ne poate surprinde într-un mod foarte plăcut în viitor”, a scris Marian Palie (http://www.atelierperwoll.ro/blog/contemporary-unknown-soldier-by-carmen-emanuela-popa-5906.html).

Număr de vizualizări :2007


One Comment to “Carmen Emanuela Popa, premiul “Best Catwalk” la Athens Xclusive Designer Week”

  1. lucretia ionescu Buiciuc spune:

    Felicitari din toata inima si, ceea ce impresioneaza in mod deosebit, este muzica divina ce da veatimentatiei o nota aparte

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro