Ateliere de poveşti Vellant la Fundaţia Löwendal

oct. 2nd, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 3 octombrie 2012, între orele 18:00 şi 20:00, la Fundaţia Löwendal (Piaţa Gh. Cantacuzino, nr. 1, Bucureşti) va avea loc primul atelier de ilustraţii Vellant (susţinut de Studio Creativ), care porneşte de la povestea “Seminţelor de cabane”, spusă de Philip Lechermeier, ilustrată de Eric Puybaret şi tradusă de Şerban Foarţă, Editura Vellant. Atelierele vor continua cu “Povestiri după Shakespeare”, „Basme de pretutindeni” şi „Poveşti la gura sobei”.

Micii ilustratori înscrişi la atelier vor putea descoperi povestea fantastică a lui Alphonso de Copacabana, care vizitează rând pe rând cabana de turtă dulce a a micilor Hänsel şi Gretel, cabana arboricolă, cabane de mătase, cea de nisip, cabana din cărţi de joc, pe cea de la capătul pământului şi multe, multe altele. Ilustratorii-exploratori vor avea inspiraţie din plin pentru propriile lor cabane desenate multicolor în cadrul atelierului.

Detalii suplimentare:

Atelierele se desfăşoară în perioada 3 octombrie – 28 noiembrie 2012.

Fiecare atelier durează două ore, între 18:00 şi 20:00

Atelierele sunt gândite pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani.

Programul următoarelor ateliere:

17 octombrie: Povestiri după Shakespeare

14 noiembrie: Basme de pretutindeni,

28 noiembrie: Poveşti la gura sobei

Număr de vizualizări :1138


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro