Dmitri Miticov și Cosmin Perța, invitaţi la Clubul de Lectură Institutul Blecher

oct. 10th, 2012 | By | Category: Eveniment

Duminică, 14 octombrie 2012, ora 17:00, în Club El Comandante Primer (str. Sfântul Ștefan nr. 13 – Zona Izvorul Rece, Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a Clubului de lectură “Institutul Blecher”. Invitaţi: Dmitri Miticov și Cosmin Perța. În cadrul evenimentului va avea loc prezentarea volumului „Dmitri: uite viața” de Dmitri Miticov (Casa de editură Max Blecher, 2012). Eveniment organizat de Claudiu Komartin.

Cosmin Perţa s-a născut pe 5 decembrie 1982, în Vişeu de Sus, Maramureş. Este licenţiat al Facultăţii de Litere, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca, şi masterand al Facultăţii de Litere, Universitatea Bucureşti. A debutat în anul 2002 cu volumul de versuri “Zorovavel”, Ed. Grinta. În anul 2004, este coautor la “Dicţionarul Echinox”. În 2005 publică, la Ed. Vinea, “Santinela de lut”, poeme. În 2011, Cosmin Perţa şi-a lansat un nou volum de poeme, intitulat “Fără titlu”, Editura Paralela 45, colecţia “Avanpost”. Este laureat a numeroase premii literare.

Dmitri Miticov (n. 1980, Târgovişte) a publicat volumele de poezie Efectul de peliculă (2006) și Numele meu e Dmitri (2010), prin acest al doilea volum autorul asumându-și biografia ficţională a poetului basarabean Dmitri Miticov, din Dubăsari, care a luat naştere pe internet în 2007. Trăiește la București.

Număr de vizualizări :1385


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro