Teatrul Masca anunţă weekenduri cu spectacole adaptate după piesele lui Caragiale

sept. 14th, 2012 | By | Category: Postcard

În perioada 15 septembrie – 30 septembrie 2012, Teatrul Masca propune o serie de spectacole care marchează încheierea stagiunii actuale. Noua stagiune va debuta în luna octombrie 2012, cu premiera “În ţara unde şi îngerii vin degeaba”, inspirată de două dintre cele mai importante cărţi din literatura universală: “Toamna Patriarhului” şi “Un veac de singurătate” de Gabriel Garcia Marquez.

“În acest an special în care multe din proiectele Teatrului Masca au stat sub semnul lui Caragiale, vă invităm o dată în plus să vă întâlniţi cu o lume fascinantă-aceea a personajelor caragialiene desprinse parcă din contextul actual. Încornoratul, cocheta adulterină, cetăţeanul turmentat, junele prim, raisonneurul sau politicianul demagog vor da viaţă unei lumi care, departe de a fi desuetă, zugrăveşte perfect societatea zilelor noastre”, a declarat Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Cine Masca se înscrie în categoria proiectelor social-culturale  susţinute în fiecare an de Teatrul Masca şi marchează finalul stagiunii în aer liber.

Program:

Sâmbătă, 15 septembrie, ora 20.30 – Două lozuri, regia Gheorghe Naghi şi Aurel Miheleş
Duminică, 16 septembrie, ora 20.30 – Telegrame, regia Gheorghe Naghi si Aurel Miheleş
Sâmbătă, 22 septembrie, ora 20.30 – O noapte furtunoasă, regia Jean Georgescu
Duminică, 23 septembrie, ora 20.30 – O scrisoare pierdută, regia Sică Alexandrescu şi Victor Iliu
Sâmbătă, 29 septembrie, ora 20.30 – D’ale carnavalului, regia Gheorghe Naghi şi Aurel Miheleş
Duminică, 30 septembrie, ora 20.30 – Mofturi 1900, regia Jean Georgescu

Accesul publicului este liber.

Detalii pe http://www.masca.ro/.

Număr de vizualizări :1077


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro