Shakespeare School sărbătoreşte 10 ani de activitate

sept. 20th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School sărbătoreşte 10 ani de activitate în care a format anual peste 1200 de cursanţi, cu vârste cuprinse între 4 şi 25 de ani. De-a lungul celor 10 ani, cursanţii şi-au însuşit noţiunile lingvistice după o metodă inovativă de predare, bazată pe aplicarea originală a Teoriei Inteligenţelor Multiple. Spre deosebire de metodele de predare tradiţionale, aceasta pune accentul pe interactivitate şi stimularea aptitudinilor individuale, oferind o experienţă educaţională la standarde internaţionale.

Shakespeare School continuă, după un prim deceniu de existenţă, să îşi încurajeze cursanţii să dezvolte aptitudini şi atitudini care să le ghideze dezvoltarea personală şi profesională pe termen lung. Aniversarea este marcată vizual, prin adoptarea unei noi identităţi şi relansarea site-ului, iar noua deviză al şcolii, engleza cu caracter, reflectă obiectivele şi valorile şcolii, urmărind nu numai însuşirea de cunoştinţe, ci şi formarea cursanţilor săi.

De la începuturile Shakespeare School, activitatea noastră a fost însufleţită de pasiune şi devotament pentru ceea ce facem – ştim că a fi profesor nu înseamnă numai transmitere de cunoştinţe, ci şi îndrumare, căldură şi foarte multăcreativitate. Având aceste lucruri în vedere, am crescut nu ca un simplu centru de învăţare, ci ca o comunitate formată din profesori, părinţi şi cursanţi. Ne caracterizează un stil de predare cald şi prietenos, care permite atât celor mici, cât şi celor mari să înveţe cu drag, într-un mediu confortabil”, a spus prof. Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Fondat în 2002, centrul îşi desfăşoară activitatea în 3 sedii din Bucureşti, având o echipă formată din 20 de profesori. Shakespeare School oferă cursuri de engleză generală pentru copii şi tineri cu vârste cuprinse între 4 şi 25 de ani, cursuri de pregătire pentru certificările internaţionale şi consiliere pentru admitere la universităţi din Marea Britanie şi Statele Unite. În cadrul centrului sunt organizate şcoli de vară în Marea Britanie sau SUA şi cluburi de conversaţie cu profesori nativi. Părinţii cursanţilor pot lua parte la Bright Parents, un club în care discută despre cele mai mari provocări ale vieţii de părinte, alături de un psiholog.

Shakespeare School este centru de pregatire recunoscut de Cambridge ESOL, gradul de promovabilitate al cursanţilor fiind în ultimii ani de 97% la acest tip de examen.  Din 2008 este centru autorizat de pregatire si desfasurare a examenelor Trinity College London, iar din ianuarie 2009, este membru Quest (Asociaţia Română pentru Servicii Lingvistice de Calitate).

Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregateste anual peste 1.200 de copii și tineri (4-25 ani). Cu trei sedii și o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mândrește cu mii de cursanti care au făcut performanță în limba engleză, în țară și în străinătate, după ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor și măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul oferă cursuri anuale pentru fiecare vârstă și nivel de performanță, cursuri de vară, tabere de engleză în țară și străinătate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL și IELTS, cluburi de conversație cu profesor nativ și un program de mentoring pentru părinți.

Pentru mai multe detalii, vizitează www.shakespeare-school.ro

Număr de vizualizări :1530


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro