Se lansează un nou număr al Revistei de Povestiri

sept. 13th, 2012 | By | Category: Postcard

Joi, 20 septembrie 2012, de la 18:30, pe terasa Fabrica (Strada 11 Iunie, nr. 50, Bucureşti), Revista de Povestiri lansează numărul 6. Cercul colaboratorilor revistei îi include acum şi pe Marius Chivu, redactor-editor la Dilema Veche şi Dilemateca, Oana Hodade, editor la revista LeCtura şi Alina Hinescu, proaspăt boboc de liceu. Printre cei care mai semnează: A. R. Deleanu, Liviu Druga, Valeria Tudor şi Andrei Năstac.

La 18:30, Motanov va călători în spaţiu suspendat de baloane cu heliu şi lansat de pe acoperişul Fabrica. Apoi, evenimentul va coborî pe terasă, unde s-au pus la cale o sesiune de parodie foto cu ventilator, un concurs de suflat cornete, altul de propulsat bărcuţe pe culoare în piscină şi alte câteva ţinute secret.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de ficţiune scurtă şi mult umor, cu frecvenţă lunară. Revista este publicată de asociaţia Brain Fitness, care îşi propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale şi educative.

Număr de vizualizări :1420


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro