Începe o nouă ediţie a Târgului GAUDEAMUS – Carte Şcolară

sept. 11th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 17 – 25 septembrie 2012, Radio România organizează o nouă ediţie a Târgului GAUDEAMUS – Carte Şcolară, în Parcul Tineretului (intrarea Şincai) din Bucureşti. În cadrul acestei ediţii va avea loc Concursul Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu”, competiţie adresată liceenilor bucureşteni din clasele terminale, precum şi proiectul „Cărţile se întorc acasă”: campanie de donaţie de carte pentru bibliotecile rurale din România.

Evenimentul este organizat de Radio România, în parteneriat cu Uniunea Editorilor din România şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Manifestarea, componentă a Programulul LECTURA 2012, îşi propune şi la această ediţie să reunească întreaga ofertă naţională de manuale şi auxiliare şcolare pentru învăţământul preuniversitar, oferind un cadru excelent pentru analiza, selecţia şi achiziţia instrumentelor de lucru necesare deopotrivă elevilor şi cadrelor didactice. Sunt invitaţi să participe: editori din ţară şi străinătate, distribuitori, agenţii de difuzare de carte, producători de manuale auxiliare şi bibliografie şcolară, instituţii de învăţământ preuniversitar, producători de soft educaţional, producători de jocuri educative, producători şi distribuitori de material didactic.

Program de vizitare:

luni – sâmbătă: 11.00 – 19.00

duminică: 10.00 – 16.00

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii pe pagina web http://www.gaudeamus.ro/.

Număr de vizualizări :1124


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro