“De la Jazz la Ale Noastre” cu Marius Mihalache

sept. 13th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 14 septembrie 2012, ora 21:00, la Porto Arte din Timişoara va avea loc evenimentul “De la Jazz la Ale Noastre” cu Marius Mihalache – ţambal, Irina Sârbu – voce, Mandela – flaut, Nicu Baran – bas şi Dragos Mihu – tobe.

Marius Mihalache este interpret, compozitor, orchestrator, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Cu o carieră impresionantă, se remarcă prin talent şi performanţă, susţinând  numeroase concerte în toată lumea. La  25 ani, semnează coloana sonoră la filmul Filantropica.

De la muzica lăutărească la jazz, de la de la muzică de film la muzică clasică, lansează albume de concepţie, combinând stiluri muzicale diferite: Eclipse, La Passion, Performance, Rădăcini,  Ges  Romano, Dragoste şi foc,  Cei mai frumoşi ani, World  Simphony.

Informatii la pagina web: www.porto-arte.ro

Număr de vizualizări :1311


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro