“Începe să doară puțin” de Laura Dan și “L’ enfant terrible” de Silvia T, lansate la Bastilia

sept. 25th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 27 septembrie 2012, ora 18:00, la Librăria Bastilia din Bucureşti  va avea loc lansarea volumelor de poezie “Începe să doară puțin” de Laura Dan și “L’ enfant terrible” de Silvia T, editura Tracus Arte. Invitați: Adina Dinițoiu și Octavian Soviany.

“L`enfant terrible” este volumul de debut al Silviei T (Silvia Grădinaru).

Laura Dan s-a născut la 7 august 1978. A absolvit Facultatea de Psihologie din București și un masterat în Psihoterapie Ericksoniană, la Annecy. A publicat pentru prima oară în Ziarul de Duminică, remarcată fiind de poetul Ioan Es. Pop. Au urmat o serie de lecturi publice și poeme publicate în România Literară, Revista Luceafărul, Poesis Internațional, revista Hyperion.
A debutat editorial în 2012 cu volumul de poezie „Începe să doară puțin”, Editura Tracus Arte.

Număr de vizualizări :1504


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro