Parcul Grădina Icoanei se transformă în Grădina cu Artişti

aug. 23rd, 2012 | By | Category: Eveniment

Parcul Grădina Icoanei va găzdui „Grădina cu Artişti” de vineri, 24 august 2012, şi până duminică, 26 august 2012, pentru toţi iubitorii de artă şi de animale de companie care sunt invitaţi să participe la o serie de spectacole în aer liber, ateliere de creaţie artistică, demonstraţii de curaj, precum şi expoziţii canine.

„Grădina cu Artişti” se va anima, în week-end, şi prin activităţi amuzante, relaxante sau spectaculoase: jonglerii şi circ, dansuri şi concerte de muzică.

Primăria Sectorului 2, organizatorul, îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie. Evenimentul, aflat la cea de-a 7- a ediţie, se va desfăşura între orele 11.00 şi 21.00 şi cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică (atelier de pictură, desen) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, accesorii „hand-made” şi jucării.

Intrarea la evenimentul cultural “Grădina cu Artişti” este liberă.

Număr de vizualizări :1420


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro