Lansarea benzii desenate „MILA 23”

aug. 7th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 8 august 2012, de la ora 12.00, la Vodafone Experience Store – AFI Palace Cotroceni, din Bucureşti, va avea loc lansarea volumului de Bandă Desenată „MILA 23” – o poveste despre Delta Dunării şi visele copilăriei. Un eveniment organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin- Mila 23.


“MILA 23 este o poveste grafică în care ficţiunea şi realitatea s-au întrepătruns şi au dat viaţă unui personaj în ale cărui aspiraţii şi împliniri am avut surpriza de a mă regăsi. Vă invit să descoperiţi, în avanpremieră, o carte de care sunt mândru şi care imi doresc să aducă, mai ales celor tineri, îndrăzneala de a-şi urma visele şi de a le împlini.

Vă aştept cu drag alături de Mihai Ghyka, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania, ilustratorul Alex Talamba – cel care a dat viaţă poveştii, de echipa editurii Mandragora (publisherul volumului) şi de toţi prietenii împreună cu care proiectele mele pentru Delta Dunării prind viaţă”.   Ivan Patzaichin

Număr de vizualizări :2504


One Comment to “Lansarea benzii desenate „MILA 23””

  1. Zozo spune:

    Daca tot e vorba despre un erou national al Romaniei, de ce naiba sunt atatea cuvinte in limba engleza in acest articol? Sper ca „Mila 23” sa fie in totalitate in limba romana.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro