Concert caritabil în cadrul proiectului “Carte peste carte”

aug. 26th, 2012 | By | Category: Eveniment

Duminică, 26 august 2012, ora 20:00, la Centrul Cultural Alternativ din Str. Dianei nr. 4, Bucureşti (zona Rosetti), va avea loc ediţia a treia a proiectului „Carte peste carte, strângerea de carte realizându-se pentru Centrul de Plasament din Alexandria. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria. De la ora 20:00, Mihai Iordache, membru al formaţiei Kumm, va susţine un concert caritabil de saxofon.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul de seară din data de 26 august sunt aşteptaţi în orice moment al zilei pe 24, 25 sau 26 august în Casa din Dianei 4 unde va fi amplasat un stand de colectare de cărţi pentru proiectul „Carte peste carte”.

Copiii din cadrul centrului din Alexandria, cu vârste de până la 18 ani, vor beneficia de cărţile colectate în urma strângerii de carte din Casa Dianei nr. 4.

Anul acesta, proiectul „Carte peste carte” este organizat în parteneriat cu Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria. Din nevoia de mai mult şi de mai bine, cele două proiecte au dat startul acestei colaborări prin care copiii defavorizaţi de la Centrul de Plasament din Alexandria vor descoperi şi redescoperi personaje magice, situaţii inedite şi întâmplări cu tâlc.

„Carte peste carte” este un proiect al Asociaţiei Paspartu care îşi propune să intermedieze legătura dintre cei dispuşi să doneze cărţi şi instituţiile care au nevoie de ele. Se au în vedere bibliotecile, casele de copii, şcolile sau alte locuri care din lipsă de fonduri sau din alte cauze nu deţin fondul de carte necesar acestor instituţii.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment: www.asociatiapaspartu.ro

Număr de vizualizări :1122


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro