Caravana BookLand, pe litoral

aug. 9th, 2012 | By | Category: Postcard

Marţi, 14 august 2012, Caravana BookLand ajunge la Constanţa, în Maritimo Shopping Center. Nu doar constănţenii ci şi turiştii veniţi din toate colţurile ţării sunt aşteptaţi până pe 26 august 2012 cu peste 9000 de titluri de carte, muzică, film şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.


“Maritimo Shopping Center îşi propune să depăşească barierele de ordin comercial, prin îmbinarea valorilor sociale şi culturale ale clienţilor săi. Din dorinţa de a crea un mediu în care toţi vizitatorii să îşi poată satisfice atât nevoile de shopping cât şi cele derivate din cultură, artă sau chiar de petrecere a timpului liber,  parteriatul încheiat cu BookLand se dovedeşte a fi un prim pas în direcţia sprijinirii tuturor iubitorilor de carte din zona Dobrogei, încercând pe această cale să oferim vizitatorilor, localnici cât şi turişti deopotrivă, un mediu în care să se destindă, să se informeze, să îşi cultive mintea şi sufletul” a declarat Marius Rădulescu, Center Manager al Maritimo Shopping Center.

În cadrul caravanei este scoasă la licitaţie şi o lucrare semnată de tânărul artist Victor Tatoiu, cu banii obţinuţi din vânzare urmând a fi cumpărate cărţi cu care se va dota “Biblioteca fără fir”, un proiect al fundaţiei “Noi citim”. (detalii la http://noicitim.ro/proiecte/biblioteca-fara-fir/)

„Fascinat de univers,de perfecţiunea formelor planetelor,de lumina furată de la soare, am creat  o imagine care are nevoie de un spaţiu generos de expunere pentru a inspira, a îndemna la visare, chiar şi atunci când bursa mai „tuşeşte” şi pieţele financiare nu mai ţin cont de legea S&P”, spune Victor Tatoiu despre propria creaţie.

Tot în caravan va mai fi prezent şi Leonte Năstase, grafician şi umorist, membru al UAP Constanţa, care va face caricaturi. Vor avea loc, de asemenea, şi câteva reprezentanţii de dans şi muzică.

„Suntem nerăbdători să ne întoarcem la Constanţa, unde ne-am făcut mulţi prieteni cu ocazia ediţiei trecute. Publicul constănţean, şi nu numai, ne-a primit la prima ediţie cu căldură şi entuziasm. Suntem siguri că şi de această dată va fi la fel şi ne vom distra excelent împreună.” Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.

Număr de vizualizări :1045


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro