BookLand revine la Braşov

aug. 6th, 2012 | By | Category: Postcard

Începând de marţi, 7 august 2012, Caravana BookLand îşi aşază pentru prima dată tabăra în Piaţa Sfatului din Braşov. Tot cu ocazia poposirii caravanei la Braşov va avea loc şi prezentarea cu vânzare a unei colecţii de haine, banii obţinuţi urmând să fie folosiţi pentru dotarea bibliotecii fundaţiei „Noi citim”.


„Pentru noi este o bucurie să găzduim acest eveniment, mai ales că, pentru prima dată, BookLand va coborî în stradă, între oameni, şi nu oriunde, ci chiar în Piaţa Sfatului. Acest eveniment este o confirmare a statutului oraşului nostru, de important centru de cultură al României. Am sprijinit şi vom sprijini în continuare toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cultura în mijlocul oamenilor. Îi aşteptăm pe braşoveni şi pe turişti ca timp de aproape o săptămână, începând cu 7 august, să petreacă clipe plăcute în compania cărţilor”, ne-a declarat George Scripcaru, Primarul Municipiului Braşov.

„Suntem nerabdători să ne întoarcem la Braşov, unde ne-am făcut mulţi prieteni cu ocazia ediţiei trecute. Publicul braşovean ne-a primit la prima ediţie cu căldură şi entuziasm. Suntem siguri că şi de această dată va fi la fel şi ne vom distra excelent împreună.” – Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.

Euvintage.ro va expune la BookLand, în Unirea Shopping Center Braşov, o colecţie de piese vestimentare unice şi interesante, care pot fi achiziţionate de către pasionatele de fashion. Banii obţinuţi din vânzarea oricărei hăinuţe vor fi folosiţi pentru a dota biblioteca fundaţiei “Noi citim”. Tot la BookLand se vor găsi şi celebrele gentuţe Bookletta.

Număr de vizualizări :1046


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro