“Transmaterialismus” de Adrian Bayreuther

aug. 26th, 2012 | By | Category: Eveniment

Luni, 27 august 2012, ora 18:00, la Elite Art Gallery (str.Academiei 15, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură şi acuarelă “Transmaterialismus” de Adrian Bayreuther.  Aceasta este prima expoziţie personală în România a pictorului de origine germană.

Adrian Bayreuther trăieşte şi lucrează în Germania. Fascinat de avangardă rusă de la începutul secolului al XX – lea, artistul a început să creeze lucrări inspirate de mari pictori ruşi precum Rodchenko şi Popova.

Expoziţia “Transmaterialismus” cuprinde lucrări inspirate de pictorul Kazimir Malevich.
Adrian Bayreuther şi-a creat propriul stil pe care l-a denumit transmaterialism, în care combină mai multe curente artistice, printre care se numără constructivismul, futurismul şi suprematismul.

Expoziţia poate fi vizitată între 27 august si 12 septembrie, zilnic, de luni până vineri de la ora 11:00 până la ora 19:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 pană la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY (Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti), din strada Academiei, nr.15.

Număr de vizualizări :1178


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro