Poeţii Ioan Es. Pop şi Cătălina Matei, invitaţi la Cenaclul Universitas

iul. 4th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 5 iulie 2012, ora 18:00, în Sala de Consiliu a Facultăţii de Litere din Bucureşti va avea loc o nouă ediţie a Cenaclului Universitas. Invitaţi: Ioan Es. Pop şi Cătălina Matei, care vor susţine lecturi de poezie. Moderator: prof. Mircea Martin.

În cadrul întâlnirii va fi difuzat un fragment din spectacolul radiofonic „Cei din urmă vor fi cei din urmă”, în regia lui Gavriil Pinte. Fragmentul reproduce parţial poemul „Olteţului 15, Camera 305”, pe care Ioan Es. Pop l-a citit la una dintre şedinţele Cenaclului Universitas.

Număr de vizualizări :1171


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro