Lansări Humanitas la Târgul Estival de Carte „Carte la Nisip” din Mangalia

iul. 31st, 2012 | By | Category: Postcard

În perioada 28 iulie – 19 august 2012, Editura Humanitas va participa la Târgul Estival de Carte „Carte la Nisip” din Mangalia. Din 28 iulie până pe 19 august, Parcul Cercului Militar va deveni un loc de întâlnire pentru iubitorii de carte cu autorii lor preferaţi.

Astfel, vineri, 3 august, de la ora 20.00, Denisa Comănescu, directorul editorial Humanitas Fiction, va prezenta cele mai noi cărţi apărute la Humanitas Fiction. Sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, Marius Chivu îşi va lansa jurnalul de călătorii – Trei săptămâni în Himalaya. Duminică, 12 august, de la ora 20.00, Mircea Cărtărescu va vorbi despre cea mai recentă carte a sa – Ochiul căprui al dragostei noastre. Luni, 13 august, de la ora 20.00, Mircea Cărtărescu, Dan C. Mihăilescu, Ioana Nicolae, Tania Radu, Marius Chivu şi Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas, vor povesti despre cele mai frumoase amintiri culinare care au stat la baza volumului Intelectuali la cratiţă, coordonat de Ioana Pârvulescu. Marţi, 14 august, de la ora 20.00, Dan C. Mihăilescu vi-l dezvăluie pe Caragiale din scrisori în eseul  I.L. Caragiale şi caligrafia plăcerii. Seria lansărilor de carte Humanitas se va încheia sâmbătă, 18 august, ora 20.00, cu lansarea volumului Namaste. Un roman de aventuri spirituale în India de Sega.

Număr de vizualizări :1375


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro