„Învaţă să câștigi timp! Metoda „simplify your time!“ de Lothar Seiwert

iul. 31st, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecţia „Psihologie practică”, a apărut volumul „Învaţă să câștigi timp! Metoda „simplify your time!“ de Lothar Seiwert, în traducerea Laurei Karsch.

Lumea noastră a devenit din ce în ce mai solicitantă: internet, e-mail, messenger, SMS, smartphone; din ce în ce mai mulţi oameni au sentimentul că dispun de prea puţin timp. Se simt stresaţi, sub presiune.
Gata cu agendele pline de întâlniri, gata cu interminabilele liste „De făcut”! Cu ajutorul acestei cărţi, vei învăţa să acţionezi mai relaxat, independent de presiunea timpului. Autorul semnalează șapte idei greșite pe care ni le facem despre timp, și ne ajută să identificăm relaţia noastră cu timpul în funcţie de tipul de personalitate: tipul turbo, tipul inventiv, tipul managerului și tipul pedant.
Pentru fiecare dintre aceste tipuri, autorul oferă soluţii de gestionare mai bună a timpului, pentru o viaţă mai echilibrată și mai eficientă.

Prof. Dr. Lothar Seiwert este cel mai cunoscut expert european în domeniul managementului timpului și al vieţii, specializat în menţinerea echilibrului între muncă și viaţă. În ultimii ani, el a primit numeroase premii pentru activitatea sa, printre care Benjamin-Franklin Preis și Life Achievement Award, un premiu pentru întreaga activitate acordat de German Speakers Association.

Număr de vizualizări :1240


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro