„Trofeul Arthur” pentru literatură pentru copii şi tineret

iul. 30th, 2012 | By | Category: Proiecte

Editura Arthur lansează concursul „Trofeul Arthur” pentru literatură pentru copii şi tineret, care se adresează atât scriitorilor consacraţi, cât şi debutanţilor, pe următoarele secţiuni: proză scurtă, poezie şi roman.

Un concurent se poate înscrie la fiecare dintre secţiuni cu un singur text, condiţia fiind ca respectiva creaţie să nu mai fi fost publicată în volum sau să nu se afle sub incidenţa unui contract de publicare aflat în desfăşurare. Înscrierea la concurs se face trimiţând, până la data de 1 octombrie, la adresa concurs@editura-art.ro, creaţiile pentru una sau mai multe din următoarele secţiuni:
– proză scurtă;
– poezie;
– roman.

Premiile oferite de Editura Arthur sunt:
– secţiunea Proză scurtă (volum): 500 de euro;
– secţiunea Poezie (volum): 500 de euro;
– secţiunea Roman: 500 de euro.

Marele premiu: 2 000 de euro şi publicarea la Editura Arthur!

Cei interesaţi să participe la acest concurs pot găsi regulamentul şi formularele de înscriere pe blogul Editurii Art, la adresa

http://www.editura-art.ro/blog/archives/792.

Număr de vizualizări :2558


2 Comments to “„Trofeul Arthur” pentru literatură pentru copii şi tineret”

  1. Iulia spune:

    Formatul cartii trebuie sa fie A4, sau putem alege ce format să fie?

  2. geo galetaru spune:

    Volumul de poezii poate sa contina poezii care au mai aparut in alt volum,dar cu sumar relativ diferit si cu alt titlu ?

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro