”Pure Green Blood”, by Eglantina Becheru

iul. 24th, 2012 | By | Category: Postcard

Miercuri, 25 iulie 2012, de la ora 19.00, la L8 by Stephan Pelger (Str. Nordului, nr.7-9, București), va avea loc evenimentul “Pure Green Blood”, semnat Eglantina Becheru și organizat împreună cuAsociația ”Arta nu mușcă”.


După o serie de evenimente creative, ”Arta nu mușcă” susține proiectul fetei cu “sânge verde”. ”Pure Green Blood” este mai mult decât o expoziție de pictură, este un spectacol pe muzica  Classic Beat Orchestra. Papilele gustative ale invitaților vor fi răsfățate de Prosecco Rosato al producătorului Villa Sandi și de torturile unice Tort Design.

„Ca artist, Eglantina este un mix între efervescenţă, argint viu şi spirit liber, iar ca om, este studentă la comunicare, realizatoare a emisiunii Diferențe şi brand ambassador Intact Media Group, pictează, desenează, cu alte cuvinte creează. De aceea, Arta nu muşcă susţine Pure Green Blood şi vă invită să descoperim împreună o nouă viziune asupra lumii.”

Număr de vizualizări :1161


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro