Trupa de liceeni Catharsis susţine un spectacol caritabil pentru un adolescent

iun. 14th, 2012 | By | Category: Proiecte

Vineri, 15 iunie, de la ora 18.30, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional “Gheorghe Şincai” din Bucureşti, trupa de teatru Catharsis a colegiului susţine, în scop caritabil, spectacolul „Undeva, cândva…”, adaptare după West Side Story, de Arthur Laurents. Spetacolul a fost laureat cu Premiul pentru cel mai bun musical la Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni „Jos Pălăria” 2012.


Biletul costă 10 lei, iar banii strânşi se vor dona unui liceean din Colegiul Naţional “Matei Basarab”, care suferă de cancer osos la umăr şi are nevoie de o operaţie care costă 70.000 de euro.

Desigur că suma strânsă din vânzarea biletelor nu va acoperi suma necesară pentru operaţie, dar membri trupei Catharsis consideră ca este datoria lor morală să dea o mână de ajutor adolescentului, care speră să-şi recapete dreptul la o viaţă normală.

Număr de vizualizări :1252


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro