Scriitorii Ioan Matiuţ, Domnica Pop, Lazăr Magu, Petru Haş, invitaţi la Bookland Arad

iun. 5th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 5 – 10 iunie 2012, în Atrium Mall din Arad, Bookland aduce în atenţia publicului peste 9000 de titluri de carte, peste 70 de edituri participante, muzică şi jocuri.

Pe lângă literatură, BookLand încurajează arta: Sculptorul arădean Rudolf Kocsis va expune lucrări de sculptură pe toată  durata BookLand.

Joi, 7 iunie 2012, va avea loc o lectură publică. Invitaţi: Ioan Matiuţ, Domnica Pop, Lazăr Magu, Petru Haş.

Vineri, 8 iunie 2012, de la 18.30, la  Atrium Mall vor evolua copiii de la Şcoala Populară de Artă din Arad, care vor susţine un recital de muzică clasică.

„Bookland va veni pentru a doua oară în Atrium, dovedind că acest nou concept de târg urban face plăcere consumatorilor de mall. Arădenii se vor bucura din nou de editurile dragi lor într-un spaţiu amplu şi plin de o diversitate foarte mare de colecţii şi noutăţi. Atrium va fi cu drag şi entuziasm alături de această iniţiativă de a aduce cartea aproape de oameni şi de locurile lor uzuale.” – Alexandra Pop, Marketing Coordinator Atrium Center Arad

Număr de vizualizări :1155


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro