Scriitoarea Roz Townsend în România

iun. 22nd, 2012 | By | Category: Eveniment

Luni, 2 iulie 2012, ora 18.30, la Godot Café-Teatru (Strada Blănari, nr. 14, Bucureşti, sector 3), va avea loc o întâlnire a trainerului Roz Townsend cu publicul român. Aceasta va susţine un eveniment interactiv, ce va include şi o sesiune de autografe. Roz Townsend este autoarea volumului “Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes”, apărut la Curtea Veche Publishing, în 2009.

Întâlnirea, organizată de Curtea Veche Publishing împreună cu Revista CARIERE, este dedicată tuturor celor interesaţi de dezvoltarea profesională prin îmbunătăţirea abilităţilor de susţinere a unei prezentări.

Întrucât locurile sunt limitate, participarea se face pe bază de rezervare prin trimiterea unui e-mail pe adresa bogdana.popa[at]curteaveche[punct]ro. Toate discuţiile vor avea loc doar în limba engleză.

Roz Townsend este renumită în Australia și Asia pentru activitatea sa de profesoară și coach. În cadrul trainingurilor sale, îi ajută pe oameni să înțeleagă modul în care raționează și fac alegeri în viață. Lucrează atât cu grupuri, cât și individual, învățându-i pe clienții săi să-și stabilească scopuri bine definite și realiste.
Activitatea de profesorat a lui Roz Townsend este vastă, mergând de la instruirea preșcolarilor și până la susținerea de cursuri universitare. În plus, asigură servicii de consultanță pentru afaceri și instituții superioare de învățământ pe problematici ca învățarea accelerată și cititul rapid. Unii dintre clienții săi sunt: University of Southern Queensland, Pasminco, Uncle Ben’s of Australia, Shell, Charles Sturt University etc.
Townsend e renumită, pe plan internațional, ca trainer, orator și autoare. Cărțile sale se bucură de o largă apreciere, fiind traduse și disponibile în China, Turcia, Slovenia, Croația și Noua Zeelandă.

Număr de vizualizări :1126


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro