Şcoală de vară la Institutul Francez Timişoara

iun. 12th, 2012 | By | Category: Postcard

Institutul Francez din Timişoara organizează, pe parcursul verii, un club de vacanţă pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani dar şi cursuri intensive de franceză pentru publicul larg, cursuri de simulare sau conversaţie cu profesor francez nativ.


Structura cursurilor intensive: module de 20 de ore (2 ore didactice în fiecare zi: 10.00 – 12.00) în perioadele: 03 – 13 iulie şi 16 – 27 august 2012. Înscrierile se fac până la 03.07.2012.

Doritorii se pot înscrie, de asemenea, la cursurile intensive de vară, până la data de 18 iunie 2012. aceste cursuri intensive de limbă şi civilizaţie franceză (pe diverse niveluri europene) conţin 3 şedinţe săptămânale, de 3 ore didactice.

Curs de simulare / antrenament pentru examenele DELF

Cursuri de pregătire pentru examenele TEFa Québec (destinate persoanelor care doresc să emigreze în Canada, 2 şedinţe săptămânale, de 3 ore didactice în timpul săptămânii sau în week-end)

Se mai organizează, de asemenea, şi curs de conversaţie (profesor francez nativ).

Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.institutfrancais-roumanie.com

sau scrieţi la equipe.timisoara@institutfrancais-roumanie.com

veronica.cristodorescu@institutfrancais-roumanie.com

Număr de vizualizări :1541


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro