Radu Belcin, Dragoş Burlacu, Francisc Chiuariu, Flavia Pitiş, Aurel Tar expun la Paris

iun. 7th, 2012 | By | Category: Proiecte

În perioada 8 iunie – 15 iulie 2012, la Galeria Dorothy (Str. Keller 27, Paris), va avea loc expoziţia de pictură semnată de 5 artişti români, intitulată „Origin’Art”, semnată de Radu Belcin, Dragoş Burlacu, Francisc Chiuariu, Flavia Pitiş, Aurel Tar. Curator: Cosmin Năsui. Vernisajul va avea loc vineri, 8 iunie 2012, ora 19:00.

Tema aleasă de artişti doreşte să scoată în evidenţă individualităţile fiecărui pictor, pe fundalul comun al istoriei politice şi sociale a României lor natale. Care este partea de originalitate şi care este partea de influenţă a mediului cultural şi socio-politic în care se dezvoltă fiecare dintre ei? Aceasta este întrebarea la care îşi propune să răspundă această expoziţie.

Număr de vizualizări :1124


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro