Începe Noaptea albă a institutelor culturale

iun. 22nd, 2012 | By | Category: Eveniment

Noaptea albă a institutelor culturale este în fiecare an o experiență culturală unică și propune un vast program de evenimente nocturne, pe durata a aproape 16 ore. Anul acesta la cea de-a șasea ediție, Noaptea Institutelor Culturale de desfășoară de vineri, 22 iunie seara, până la primele ore ale dimineții de sâmbătă. Noutatea ediției a șasea este prezența Centrului Cultural Turc în rețeaua de evenimente organizate sub umbrela EUNIC.

Noaptea Institutelor Culturale înseamnă proiecții de filme, expoziții fotografice, concerte de chitară, de pian și de jazz, dar și fado, flamenco sau electro, infuzii de cultură pop, workshopuri – de caligrafie, modelare de sticlă și origami -, boardgames, dar și sport (baschet, hochei, tir cu arcul, triatlon cultural), dansuri, lansări de carte și, bineînțeles, multe mâncăruri din țări diferite, de la gulaș la paella, macarons, delicatese portugheze și porții generoase de tortilla de scurtmetraje.

Noaptea Institutelor Culturale a crescut cu fiecare an atât ca număr de organizatori, ca număr de evenimente, cât şi ca număr de participanţi, fiind unul din cele mai vizibile şi apreciate evenimente din Bucureşti.

Programul Nopții Institutelor Culturale 2012 poate fi consultat pe : http://www.icr.ro/nic2012

Număr de vizualizări :1281


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro