„Genialii. Descoperirea legăturilor dintre leadership şi bolile mentale” de Nassir Ghaemi

iun. 17th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45, în colecţia „Total”, a apărut volumul „Genialii. Descoperirea legăturilor dintre leadership şi bolile mentale” de Nassir Ghaemi, în traducerea Magdei Dumitru.

În „Genialii”, Nassir Ghaemi studiază îndeaproape carierele şi situaţiile de criză ale unor lideri notabili precum Lincoln, Churchill, Ghandi, Martin Luther King şi alţii pentru a-şi construi un argument pe cât de controversat, pe atât de convingător: aceleaşi trăsături caracteristice persoanelor cu tulburări mintale – realismul, empatia, rezilienţa şi creativitatea – îi fac pe aceştia cei mai buni lideri în vremuri de criză.

Număr de vizualizări :989


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro