Ateliere de lucru pentru proiectele de cooperare, Programul Cultura (2007-2013)

iun. 21st, 2012 | By | Category: Eveniment

Luni, 25 iunie 2012, este ultima zi în care se pot face înscrieri la atelierul de proiecte de cooperare organizat de Punctul de Contact Cultural în zilele de 5 şi 6 iulie 2012 (orele 10.00-17.00) la Bucureşti.

Atelierul de lucru este destinat operatorilor care intenţionează să depună proiecte de cooperare culturală europeană la Programul Cultura (2007-2013) în toamna acestui an. 2012 este ultimul an în care se mai depun proiecte de cooperare la Programul Cultura (2007-2013)!

În cadrul acestei întâlniri se vor discuta ideile de proiect şi se va lucra împreună la dezvoltarea lor. Fiecare idee de proiect va beneficia de discuţii şi recomandări aplicate.

Atelierul va fi susţinut de experţi din cadrul Punctului de Contact Cultural al României şi din punctele de contact cultural din Luxemburg şi Malta. Atelierul se va desfăşura în limba engleză, fără traducere.

Locul de desfăşurare al atelierului şi agenda vor fi anunţate în curând.

Participarea la atelier este gratuită. Cei interesaţi să participe sunt rugaţi să completeze formularul de înregistrare în limba engleză şi să-l trimită prin email la adresa info_c2k@eurocult.ro până cel târziu luni, 25 iunie .

Mai multe informaţii la pagina web:

http://www.cultura2007.ro/noutati_doc_106_atelier-de-proiecte-de-cooperare-culturala_pg_0.htm

Număr de vizualizări :1031


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro