2 663 de fapte deosebite reunite în enciclopedia „Listomania”

iun. 6th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Art a apărut volumul „Listomania”, în traducerea Iulianei Ionescu, care prezintă un univers fascinant organizat într-o enciclopedie vizuală.

Volumul conţine 190 de liste cu cele mai înalte, cele mai vechi, ciudate sau şocante lucruri din istorie şi de pe întreg mapamondul, printre care: 22 de cărţi interzise; 20 de artişti neobişnuiţi; 10 locuri de pe Pământ încă neexplorate; 18 lucruri care au picat din cer; 7 lucruri imorale făcute în numele ştiinţei; 15 creaturi cu ritualuri ciudate de împerechere şi multe altele.

Număr de vizualizări :1242


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro