„NOAPTE DE VEGHE PENTRU MIHAI EMINESCU!” la Oraviţa

iun. 13th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 14-15 iunie 2012, la Teatrul Vechi din Oraviţa, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Timişoara, Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oraviţa şi Fundaţia Culturală „Orient Latin” din Timişoara organizează o „Noapte de veghe pentru Mihai Eminescu”.

Începând cu ora 21:00, va avea loc un recital actoricesc din lirica eminesciană, apoi poeţii prezenţi în sală vor lectura din versurile lor, pe scenă, până la ora 04:00. Programul va fi punctat de muzicienii invitaţi şi de lansări de carte. Au fost invitaţi literaţi şi muzicieni din tot vestul României.

Acţiunea este o premieră naţională şi mondială.

Număr de vizualizări :1209


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro