“StartPoint Prize”, ediţia 2012, la Victoria Art Center din Bucureşti

iun. 17th, 2012 | By | Category: Eveniment

Marți, 19 iunie 2012, la Victoria Art Center (Calea Victoriei 12 C, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziției “StartPoint Prize”. Expun artiştii Ionică-Răzvan Bârne, Iulian Bisericanu, Alex Gheorghiță, Delia Gheorghiu, Regele Ionescu, Diana Manole, Andrei Mateescu, Teodora Rogoz, Belenyi Szabolcs, Alexandra Șerban, Octavian Tudose. Coordonatori expoziție: Aurora Kiraly și Petru Lucaci. Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 iunie – 15 iulie 2012.


Expoziția “StartPoint Prize” găzduită de către Victoria Art Center prezintă o selecție a celor mai bune proiecte produse de către absolvenții de licență și master din trei instituții de învățământ superior artistic din România în 2012. În timpul perioadei expoziției, echipa curatorială StartPoint va desemna un câștigător pentru fiecare școală implicată în această rundă națională. “StartPoint Prize” se află în al zecelea an de existență și organizează o competiție  între cele mai bune academii și universități de artă din Europa. În acest fel, întregul proiect StartPoint creează o documentare unică și continuă a generațiilor de artiști emergenți dar și o largă rețea de noi contacte și o platformă de oportunități.

Număr de vizualizări :849


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro